MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Verkooptraining

Verkooptraining: Topverkopers zijn zich bewust van hun gedrag. Zij zijn in staat koopbehoefte te creëren en te vergroten. Bestaat uw verkoopteam uit ervaren verkopers of uit beginnende verkopers. U zult erkennen, dat weinigen als topverkoper zijn geboren of uitblinken, zonder bewust te zijn van hun eigen (in)competente gedrag in relatie tot het verkoopgesprek en het verkoopproces. Onze verkooptraining met de focus op ‘houding en verkoopgedrag’ laten verkopers excelleren.

Verkooptraining

MoreProfit heeft al meer dan 15 jaar ervaring in verkooptrainingen en helpt u graag om uw ambities in verkoop waar te maken. De juiste combinatie tussen kennis, vaardigheden, gedrag en goede procesborging staan voor gegarandeerd verkoopresultaat.

New business sales

Actief & creërend

Consulting Sales

Informatief & Complexe processen

Relation sales

Onderhoudend & sociatief

Product sales

Eenvoudig toepassingen & productief

Verkooptrainingen en modules;

  • Verkooptraining: kennis en vaardigheden
  • Verkooptraining: verkoopgedrag & verkoopcompetenties
  • Verkooptraining: Beurstraining
  • Verkooptraining: Acquisitie
  • Verkooptraining: Verkoopproces
  • Verkooptraining: Accountplanning/accountplan

Verkooptraining & vlootschouw

Verkooptraining: Wij hebben wetenschappelijk onderzoek laten verrichten naar competent functioneren van verkopers/verkoopteams. De uitkomsten van het onderzoek geven de mogelijkheid om succeskansen en faalkansen van verkopers meetbaar in beeld te brengen. De toepassingsmogelijkheden zijn zeer interessant voor bedrijven die de ontwikkeling van hun verkoopteam op de agenda  hebben staan. Vandaag starten met het verbeteren van het verkoopresultaat! Meer weten over verkoopgedrag? Meer weten over verkoopgedrag en de mogelijkheden van een verkooptraining? Bekijk ook onze tarieven.

Meer informatie

Heeft u een vraag en wilt u gebeld worden:

Naam*
Telefoonnummer*