Verkooptraining

Onze verkooptraining met de focus op ‘houding en verkoopgedrag’ laat verkopers echt excelleren. Uw organisatie verdient het om aandacht te geven aan uw verkoopteam. Kies voor meer verkoopresultaat!

Verkooptraining

Uitblinken in sales! Verkoopsucces is het gevolg van ‘houding en gedrag’ van de verkoper. Een goede verkoper is zich bewust van zijn of haar gedrag tijdens het verkoopgesprek.

Een goede verkooptraining gaat dan ook verder dan alleen het trainen van verkoopkennis en verkoopvaardigheden. Kennis en vaardigheden komen namelijk tot uiting in het verkoopgedrag van de verkoper.

Op zoek naar een verkooptraining? MoreProfit is de juiste partner om uw sales te trainen naar een hoger niveau en meer verkoopresultaat.

“Het verkoopproces bestaat uit kaders met daarbinnen taken die leiden naar het doel. Als het proces goed is neergezet, volgen de verkoopresultaten als vanzelf.”

Dit is Douwe OldenkampVerkooptrainer

Verkooptraining

Op de vraag: “Op welke gebieden zouden uw verkopers beter moeten presteren?” wordt bijna nooit beantwoord met kennis of vaardigheden. Veelal uit de verbetervraag zich in de wens van meer betrokkenheid en motivatie. Het verbeteren van verkoopresultaat gaat dus over ‘houding en gedrag’.
Het ‘meetbaar’ verbeteren van uw verkoopresultaat is ons uitgangspunt om te komen tot de juiste trainingsinhoud. Het trainen op kennis en vaardigheden alleen, is veelal niet voldoende op te komen het gewenste resultaat. Het verkoopgedrag is de belangrijkste bijdrage voor het behalen van verkoopsucces.

Onze verkooptrainingen zijn speciaal ontwikkeld om zowel ervaren als beginnende verkopers te helpen om het maximale uit hun verkoopvaardigheden te halen. Wij geloven dat het niet alleen gaat om het leren verkopen, maar om het stimuleren van de klantmotivatie om de aankoop te doen.
Topverkopers zijn meesters in klantcontact en weten precies hoe ze koopbehoefte kunnen creëren en vergroten. Zij zijn zich bewust van de juiste balans tussen luisteren en praten en overtuigen niet door te praten, maar door overtuigend te zijn. Daarom geloven wij dat goede verkooptraining de sleutel is om verkopers het volle potentieel van hun verkoopvaardigheden te laten bereiken.

Onze trainingsprogramma's zijn zorgvuldig samengesteld en omvatten alles van basis verkopen tot meesterschap in verkopen. Onze verkooptrainingen omvatten onderwerpen zoals, verkopen voor gevorderden, opstellen van verkoop- en accountplannen, opstellen van winnende offertes, onderhandelen, telefonische acquisitie en nog veel meer.

Ons doel is altijd om uw verkoopresultaat te verbeteren en daarom werken wij continu aan de inhoud en aanpak van onze trainingen. Wilt u vandaag nog starten met het verbeteren van uw verkoopresultaat? Neem dan contact met ons op of klik op de knop "Informatie aanvragen" en wij helpen u graag verder. "Niet leren verkopen, maar stimuleren tot aankopen" is ons motto en wij geloven dat onze trainingen uw verkoopteam zullen helpen om dit te bereiken.