Verkooptraining

Onze verkooptraining met de focus op ‘houding en verkoopgedrag’ laat verkopers echt excelleren. Uw organisatie verdient het om aandacht te geven aan uw verkoopteam. Kies voor meer verkoopresultaat!

Verkooptraining

Uitblinken in sales! Verkoopsucces is het gevolg van ‘houding en gedrag’ van de verkoper. Een goede verkoper is zich bewust van zijn of haar gedrag tijdens het verkoopgesprek.

Een goede verkooptraining gaat dan ook verder dan alleen het trainen van verkoopkennis en verkoopvaardigheden. Kennis en vaardigheden komen namelijk tot uiting in het verkoopgedrag van de verkoper.

Op zoek naar een verkooptraining? MoreProfit is de juiste partner om uw sales te trainen naar een hoger niveau en meer verkoopresultaat.

“Het verkoopproces bestaat uit kaders met daarbinnen taken die leiden naar het doel. Als het proces goed is neergezet, volgen de verkoopresultaten als vanzelf.”

Dit is Douwe OldenkampVerkooptrainer

Verkooptraining

Op de vraag: “Op welke gebieden zouden uw verkopers beter moeten presteren?” wordt bijna nooit beantwoord met kennis of vaardigheden. Veelal uit de verbetervraag zich in de wens van meer betrokkenheid en motivatie. Het verbeteren van verkoopresultaat gaat dus over ‘houding en gedrag’.

Het ‘meetbaar’ verbeteren van uw verkoopresultaat is ons uitgangspunt om te komen tot de juiste trainingsinhoud. Het trainen op kennis en vaardigheden alleen, is veelal niet voldoende op te komen het gewenste resultaat. Het verkoopgedrag is de belangrijkste bijdrage voor het behalen van verkoopsucces.

Meer weten over onze verkooptrainingen en hoe wij uw ook verkoopresultaat ook nog verder kunnen verbeteren? Neem vrijblijvend contact met ons op.