Quotes van deelnemers.

Fijne en prettige manier van trainen/coachen. Veel geleerd over mijzelf en hoe zaken aan te vliegen binnen de organisatie!

Veel geleerd

Prima coaching. Sterk een op een en goed inlevingsvermogen. Veel ruimte voor de persoon.

Ruimte voor de persoon

Er fijne sessies gehad. De trainer wist in korte tijd de 'knelpunten' te vinden en te sturen naar (in mijn geval) het bij brengen van meer structuur in het bedrijven van Sales met alle communicatie die daar bij komt kijken. Daarnaast heb ik aan het einde van de sessies een goede houvast gekregen om ook zelfstandig in de toekomst aan mijzelf te blijven werken en ontwikkelen.

Structuur in sales

Snel en duidelijk wordt tot de kern doorgedrongen. Duidelijke en gerichte wijze van aanpakken van de 'knelpunten' (communicatief). Gemoedelijke sfeer tijdens de sessies.

Tot de kern

Creëert bewustzijn en dringt door in de trainingen. Een aantal trainingen gehad van Douwe Oldenkamp, deze zijn allemaal bevallen. Een aanrader voor elk bedrijf om bewust aan en in het bedrijf te werken!

Aanrader voor elk bedrijf

Prettige samenwerking. Theorie wordt duidelijk uitgelegd en praktisch gemaakt. Hierbij wordt er tijdens iedere sessie de actualiteit goed besproken en hierop wordt ook ingegaan tijdens de coaching-sessie

Practisch