Interim commercieel directeur

Interim staat voor tijdelijke vervanging van uw commercieel directeur, omdat uw organisatie gewoon moet doordraaien. Een interim commercieel directeur wordt ingezet omdat een tijdelijke rol gevraagd wordt wanneer er bij de organisatie intern niemand geschikt of beschikbaar is voor betreffende functie. MoreProfit is uw juiste interim partner voor commerciële directiefuncties.

Interim

Interim Commercieel Directeur: Een organisatie kiest vaak bewust voor een tijdelijke commerciële professional. Hier kunnen diverse redenen voor zijn: Er is een interim commercieel directeur nodig voor tijdelijke ondersteuning of vervanging. Er is iemand langere tijd ziek. Het vinden van de juiste functionaris is nog niet gelukt. Of er liggen specifieke vraagstukken die moeten worden opgepakt door iemand met commerciële directie kwaliteiten.

Het inschakelen van een commercieel interim directeur is een prachtige kans voor de organisatie. Een interim kijkt zonder vooroordeel en met een frisse blik naar de mensen en het proces. Het is niet erg als een interim directeur uw branche niet kent, zolang hij of zij maar begrijpt wat er nodig is en hier actie op onderneemt.

“MoreProfit is een interim dienstverlener met ruime ervaring. De organisatie bestaat uit vakinhoudelijke professionals die qua kennis aansluiten op de huidige marktvraag en die daarnaast altijd ambitieus, vooruitstrevend en onderscheidend zijn. MoreProfit is uw perfecte partner voor tijdelijke commerciële directiefuncties.”

Vico HulscherCommercieel interim professional

Interim Commercieel Directeur: Is uw wens om zo snel mogelijk van start te gaan met de commercieel interim directeur. Geen probleem! Onze commercieel interim directeur kan meestal op kort termijn al beginnen. Hoe sneller de interim commercieel directeur aansluit hoe minder de continuïteit van uw organisatie eronder leidt.

Onze interim commercieel directeur heeft ruime ervaring in directievoering. Met de nodige werkervaring en kennis van het verkoopproces gaat de interim directeur aan het werk. Onze interim directeur heeft ervaring met veranderprocessen en weet te sturen op nog betere verkoopresultaten. Moet er alleen op de winkel moeten worden gepast, dat kan natuurlijk ook.

Interim Commercieel Directeur: Heeft onze interim commercieel directeur zijn werk volbracht, dan houden wij graag een spreekwoordelijke vinger aan de pols. Mocht er na het afronden van het interim termijn nog extra aandacht nodig zijn, dan willen we dat graag in een vroeg stadium weten. MoreProfit stelt hoge eisen aan de nazorg en is uw juiste partner in interim dienstverlening.