Een assessment voor de juiste match

Een assessment is altijd een goed vertrekpunt om duurzaam personeelsbeleid te bevorderen. MoreProfit biedt u een assessment aan, dat subjectief oordelen voorkomt en bijdraagt aan meer objectieve besluitvorming.

Online Assessment

Iedereen heeft wel enkele verbeterpunten. Het MoreProfit assessment geeft u een objectief beeld van het ontwikkelpotentieel van de kandidaat. Onze assessments zijn gevalideerd en door erkende instituten en deskundigen, gecontroleerd en beproefd.

“Het inzetten van een assessment bij selectie of functioneringsvraagstukken. Een assessment is altijd een goed vertrekpunt om duurzaam personeelsbeleid te bevorderen. Een assessment is een objectief middel, dat u inzicht geeft in de groei en ontwikkelkansen van een functionaris.”

Douwe OldenkampEigenaar van MoreProfit

Maken van het assessment

Om de vragenlijst te starten klikt u op de button ‘Start de test’. Vul uw gegevens en de code in die u via de mail van uw contactpersoon hebt ontvangen en start de test. Als u klaar bent wordt uw uitslag automatisch opgeslagen. De resultaten ontvangt u via uw contactpersoon.