MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Whitepapers over verkoop

1. Onderzoeksresultaten: 'Succes en falen in sales'.

Hoe kun je meer halen uit je verkoopapparaat?  Wij een onderzoek gedaan onder commercieel directeuren naar de oorzaken van succes en falen in sales. Wil je meer weer weten over hoe falen in sales te voorkomen en succes te bevorderen? Download ons whitepaper.

2. Whitepaper | Verkoopgedrag & performance

In hoeverre is er overeenstemming tussen het gedrag van de verkopers en uw verkoopdoelstellingen? Hoe staat met de verkoopprestaties en past de verkoper bij de verkoopcultuur van uw organisatie? Om te komen tot een juiste afstemming hanteert MoreProfit de volgende vier verkooptypes: New Business Sales, Product Sales, Relation Sales en Consulting Sales. Meer weten? Download ons whitepaper.

3. Whitepaper | Telefonische acquisitie

Niet iedereen is even goed in telefonische verkoop. Maar een conversie van 6 op 10 is zeker haalbaar. Hoe ontwikkelt u de juiste (bel-)vaardigheden en succesvol acquisitiegedrag bij uw medewerkers? Meer weten? Download ons whitepaper.

4. Whitepaper |  Verkoopcompetenties

Verkoopcompetenties: het geschikt zijn voor een taak of functie, op grond van bijvoorbeeld kennis, vaardigheden, gedrag of houdingen. In de bijlagen de gedragscompetenties voor verkoop welke het functioneren weergeven. De competenties kunnen gekoppeld worden aan gewenste cultuur per afdeling en door middel van schalen worden gewogen. Meer weten? Download ons whitepaper.

Voorwaarden

Uw aanvraag is vrijblijvend en kosteloos. Door de download gaat u ermee akkoord dat uw gegevens opgeslagen worden in onze database. De download kan voor ons een aanleiding zijn om persoonlijk contact met u op te nemen. Uw contactgegevens zullen niet met derden worden gedeeld en u ontvangt geen ongevraagde nieuwsbrieven van ons.

Vul uw contactgegevens in en download het whitepaper.

Naam*
Telefoonnummer*
E-mailadres*

Niet leesbaar? Verander tekst hier