MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Referenties

Steeds meer organisaties kiezen voor de producten en diensten van MoreProfit. Wij gaan zorgvuldig om met onze relaties, omdat coaching en training vaak discrete vraagstukken zijn. Wilt u ook kennismaken met tevreden referenties van MoreProfit, klik dan op ‘bel me terug’ en wij koppelen u aan de contactpersonen van onze opdrachtgevers. Wat zeggen klanten over ons:

  • gedegen en professioneel
  • integer en opbouwend
  • doortastend
  • zeer toegankelijk, direct reagerend
  • inzicht en kennis van gedrag
  • enthousiast en motiverend
  • resultaatgericht

Citaten uit referentiebrieven

Commercieel

De trainer van MoreProfit heeft ons laten zien dat hij de capaciteiten heeft om het verkoopteam dusdanig toe te rusten, dat de verkopers nu beter in staat zijn het onderscheid tussen ons bedrijf en de concurrent te maken. Dit door de verkopers eerst in de spiegel te laten kijken. Daarna is er geleerd om goed naar de gesprekspartner te kijken en deze te analyseren. Vervolgens is erop getraind om in de comfortzone van de ander te komen. Dit leidt ertoe dat er meer gunning is. In verscheidene sessies is er toen op getraind, hoe de verkoper het best kan inspelen op de behoeften van de klant.

Direct na het eerste inleidende gesprek met de trainer van MoreProfit was ik overtuigd van zijn talent en manier van aanpak. Met enige tegenzin en scepsis zijn onze verkoopmedewerkers begonnen aan de trainingssessies waar de emoties soms hoog opliepen. Door de directe en confronterende aanpak, het her- en erkennen van eigen gedrag en uiteenlopende karakters van de medewerkers zijn de sessies levendig en constructief geworden. Door het bewust worden van hun eigen gedrag en reacties hierop vanuit de omgeving worden zaken helder en kan beter ingespeeld worden op de verkoopbehoefte van de klant. Nu, een aantal maanden na de trainingen, merken zowel de verkoopmede-werkers als ik dat de gesprekken met klanten beter en dieper geworden zijn en meer resultaat opleveren. Douwe, bedankt. Ik kan je bij iedereen aanbevelen!

Coaching

Als (interim) HR-manager word ik regelmatig gebeld door diverse trainingsbureaus die op voorhand beloven door mij nog niet eens benoemde problemen volledig “weg te trainen”. Deze telefoontjes duren dus nooit langer dan een minuut. Toen de trainer van MoreProfit mij belde triggerde hij me echter meteen door zijn bijzondere coachingsaanpak. Het kennismakingsgesprek dat volgde was geheel in de stijl van deze aanpak: direct, confronterend en resultaatgericht.

Een trainer van MoreProfit heeft onlangs twee van mijn medewerkers, met zodanige communicatieproblemen dat een standaard training niet zou voldoen, intensieve coaching gegeven op hun attitudes en communicatieve vaardigheden. Door intensieve en persoonlijke begeleiding zijn zij zich bewust geworden van hun eigen gedrag, de reacties daarvan op anderen en het uiteindelijke effect op hun presteren. Als direct resultaat van dit traject zijn de twee medewerkers zich merkbaar beter gaan opstellen waardoor communicatie makkelijker loopt. Het plezierige effect is dat zowel ik als zijzelf deze resultaten zien. Mijn medewerkers hebben in hun evaluatie de training het rapportcijfer 8 gegeven.
Ik kan trainers van MoreProfit van harte aanbevelen bij trainingen waar intensieve op het gedrag van de betrokkenen moet worden ingegaan.

Assessments

We hebben inmiddels diverse malen gewerkt met de assessmenttool van MoreProfit. Bij diverse medewerkers hebben wij met deze tool inzichten kunnen verschaffen m.b.t. hun functioneren in relatie tot hun gedrag.

De managementtraining werd een super inspirerende dag. Met de mooie locatie zat de dag al meteen goed. En als management werden wij even goed wakker geschud. Dit leverde ons een aantal interessante eye-openers op. De profieltest die werd afgenomen gaf ons ook een inspirerend resultaat. Al bij al hebben we als managementteam inzicht gekregen in een aantal aandachtspunten en staan we nu weer écht op scherp! Deze managementtraining is echt de investering waard. We bevelen MoreProfit van harte aan.

Een greep uit onze referenties: