MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Coachen medewerker of werknemer

Het coachen van een medewerker. Goed functionerende medewerkers zijn van grote waarde voor de organisatie. Daar waar organisaties in beweging zijn, wordt een flexibele houding van de medewerkers verwacht. Daar waar het een werknemer onvoldoende lukt om mee te komen ontstaat soms een vorm van incompetentie en weerstand. MoreProfit heeft een passend antwoord op al uw functionerings-, door-, en uitstroomvraagstukken. Wilt u uw werknemer laten coachen?

Eerst een assessment

Alvorens te starten met coaching is het goed een assessment in te zetten. Een assessment geeft u vooraf een objectief beeld van de ontwikkelpunten. Assessment v.a. € 295,--

Vraag nu informatie aan

Vul uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

Coachen medewerker - werknemer

MoreProfit werkt met  eenvoudige stappen om te reflecteren: kennen, herkennen en erkennen van gedrag in relatie tot de werkomgeving en organisatiedoelstellingen.

  • Kennen: wat is gedrag?
  • Herkennen: wat doet mijn gedrag?
  • Erkennen: waar is mijn gedrag (in)competent?
  • Actie: SMART uitvoering geven aan leren en ontwikkelen
  • Borgen: leerpunten koppelen aan evaluatiegesprekken

Coachen op gedrag en houding

De kern van coaching is dat je mensen helpt ontwikkelen op hun verantwoordelijkheid, zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Het geven van inzicht op hun houding en gedrag en de effecten van hun communiceren en handelen. Hoe dragen wij bij aan uw oplossing? Interesse gewekt of wilt u meer weten over het coachen van uw medewerker? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier.