MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Coachen

Coachen: Op zoek naar een coach? Heeft u behoefte aan feedback van een vertrouwelijke gesprekspartner betreffende functioneren of disfunctioneren? Zoekt u een sparringpartner die uw vragen en behoeften reflecteert en waar nodig met u meedenkt? Een coach die u laat zien waar (uw) talenten en gedragsrisico’s liggen in relatie tot werkplezier en organisatiebelangen? Vraag vrijblijvend informatie aan.

Coachen

Attitude  is voor een groot deel bepalend voor het succes van de organisatie. Het gedrag en de houding behoort loyaal te zijn aan de werkomgeving. Als het gedrag en professionele rol te ver van elkaar komen te staan, ontstaat er mogelijk een spanningsveld resulterend in een reactie van weerstand. Deze uiting van weerstand heeft zijn directe weerslag op de functionaris en organisatie en kan een onnodig verlies van continuïteit en resultaat veroorzaken. MoreProfit zorgt voor een gezonde balans tussen werkplezier en organisatiedoelstellingen!

Coachen

Hoe dragen wij bij aan uw oplossing? Onze coaches zijn gereedschappen om medewerkers te ontwikkelen. Wij kunnen vanuit een onafhankelijke positie objectief adviseren en waar nodig aanzetten tot leren en ontwikkelen.

Wilt u vrijblijvend advies over het coachen van medewerkers of een offerte ontvangen? Bekijk ook onze tarieven.

Meer informatie

Heeft u een vraag en wilt u gebeld worden:

Naam*
Telefoonnummer*