MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Performance coaching

MoreProfit coaching staat voor werkgerelateerde ontwikkelvragen. Coaching kan u helpen bij het verkrijgen van inzicht in het functioneren van uzelf of dat van anderen.

Coaching reflecteert in hoeverre het gedrag van de functionaris aansluit op de werkomgeving en organisatiedoelstellingen. MoreProfit geeft u daarbij een passend antwoord op al uw functionerings-, door-, en uitstroomvraagstukken.

Voorafgaand meten

Alvorens te starten met coaching is het goed een assessment in te zetten. Een assessment geeft u vooraf een objectief beeld van de ontwikkelkansen. Assessment v.a. € 295,--

Vraag nu vrijblijvend informatie aan.

Vul uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

Coaching:

MoreProfit werkt met eenvoudige stappen om gedrag en houding te reflecteren: kennen, herkennen en erkennen van het communiceren en handelen in relatie tot gewenste verbeterpunten.

   • Profielanalysetest: De testuitslag geeft inzicht in talenten en valkuilen.
   • Ontwikkelrichting: Het uitwerken van gewenste verbeterpunten.
   • Bewustwording: Het kennen, herkennen en erkennen van gedrag en verbeterpunten.
   • Leerplan: Het SMART uitwerken van de leer- en ontwikkelpunten.
   • Borgen: De leer- en ontwikkelpunten koppelen aan voortgangsgesprekken of supervisie.

Onze rol

Onze coaches zijn gereedschappen om mensen te ontwikkelen en doelstellingen bereikbaar te maken. Wij kunnen vanuit een onafhankelijke positie objectief adviseren en daar waar nodig aanzetten tot leren en ontwikkelen. Wij werken aan acceptatie en motivatie en we stimuleren zelfstandigheid en zelfredzaamheid van individuen en organisaties.

Interesse gewekt? Wilt u meer weten over de ontwikkelkansen van uw medewerker en onze coaching mogelijkheden? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier. Zie ook onze tarieven.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen?
Vul dan uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.