COMPANY

Uw partner voor persoonlijke ontwikkeling

Het team

MoreProfit is een zelfstandig trainings-, coachings- en ad-interim organisatie met ruime business ervaring. De organisatie bestaat uit vakinhoudelijke professionals die qua kennis aansluiten op de huidige marktvraag en die daarnaast altijd ambitieus, vooruitstrevend en onderscheidend zijn.

“Douwe Oldenkamp, de praktijk is mijn beste leraar. Mijn persoonlijk groei heb ik niet cadeau gekregen, maar bereikt door hard werken, gezond verstand en ambitie.”

Douwe OldenkampOprichter MoreProfit
Vico Hulscher Verkooptrainer interim
Trainer & Interim

Vico Hulscher

Na een fijne carrière in diverse sales en sales management rollen was het tijd om mijn droom te verwezenlijken door me als zelfstandig ondernemer aan te sluiten bij het toen grootste onafhankelijke bureau in de Benelux. Daar heb ik het prachtige vak van trainen geleerd om vervolgens jarenlang honderden mensen mogen trainen en coachen. Krijg er energie van om bij deelnemers in een training hun verborgen potentieel aan het licht te brengen en zodoende fundament voor meer succes te creëren. Dat maakt dat je echt het verschil kan maken.
Corine Venus: Coachen medewerkers
Trainer & coach

Corine Venus

“Corine Venus, het motto “Deal with it”,
is op mijn lijf geschreven.
Sitting on the fence, hoping the trouble will pass,
is niet de oplossing.”
coach voor directie
Trainer, coach & interim

Douwe Oldenkamp

Wil je het ‘morgen’ nog beter doen dan vandaag..? Dan is ontwikkelen van mens en organisatie een dagelijks punt van aandacht. Bij het realiseren van groei hou ik graag rekening met een juiste balans tussen menselijke waarden en organisatiebelangen.

Efficiëntie en effectiviteit is wat mij drijft. Wijzer ben ik geworden door nieuwsgierigheid, tegenslag en gelukkig vooral door voorspoed. Ik ben commercieel gedreven en heb moeite met verliezen. Als zelfstandige heb ik in 18 jaar kennis en ervaring opgedaan in meer dan 100 verschillende bedrijven. Mijn Master degree heb ik door ervaring met een ruime voldoende in de praktijk behaald.

Succes en werkgeluk

Ieder individu heeft ruimte voor verbetering. MoreProfit helpt je te ontdekken wat de talenten en valkuilen en leerpunten zijn, van jezelf of je collegae.

MoreProfit werkt met eenvoudige stappen om functioneren te reflecteren: Kennen, herkennen en erkennen van (in)competent gedrag in relatie tot de werkomgeving en organisatiedoelstellingen. Weten, begrijpen, acceptatie en motivatie zijn kernwoorden voor verandering en persoonlijke groei.

Visie, Missie & Methode

Visie

Een juiste overeenstemming tussen ‘gedrag en werkomgeving’ laat mens en organisatie excelleren. Het gedrag van functionarissen sluit nooit volledig aan op de werkomgeving en organisatiedoelstellingen. Immers, de markt staat niet stil en organisaties zijn constant in beweging. Het nog beter laten aansluiten van de functionaris op de werkomgeving vertaalt zich in meer loyaliteit en motivatie. Kies u voor MoreProfit, dan kiest u voor de juiste balans tussen menselijke waarden en organisatiebelangen.

01

Missie

MoreProfit wil bijdragen aan een beter welzijn voor werknemers en meer welvaart voor werkgevers. Wij werken aan acceptatie en motivatie en stimuleren zelfstandigheid en zelfredzaamheid van individuen en organisaties. Met de inzet van onze expertise ‘de focus op houding en gedrag’ laten wij medewerkers excelleren en zorgen wij voor een betere balans tussen menswaarde en bedrijfsdoelstellingen

02

Methode

MoreProfit is een methodiek die het gedrag van betrokkenen meer in overeenstemming brengt met de werkomgeving en organisatiedoelstellingen. Wij werken doelgericht met de functionarissen aan hun persoonlijke groei en het vergroten van eigen verantwoordelijkheid, inzetbaarheid en aan zelfredzaamheid. Wij gaan er vanuit dat kennis, vaardigheden en gedrag ontwikkelbaar zijn in de tijd, en afhankelijk van de rollen en situaties waarin men zich verplaatst.

03