MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Managementtraining

Managementtraining voor managers en directeuren. Veel managers en directeuren herkennen dat (arbeids)potentieel mogelijk nog veel beter benut kan worden. Arbeidspotentieel gaat over soft skills. In onze managementtrainingen werk je aan kennen, herkennen en erkennen van gedrag en verbeteren van performance. Hoe staat het gedrag in relatie tot het behalen van organisatiedoelstellingen en werkplezier. Verbeter je managementvaardigheden!

Meer informatie

Zie ook onze tarieven.
Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? 
Vul dan uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

Managementtraining manager - directeur

Niet voor niets wordt er gezegd: “Personeel is het daadwerkelijk kapitaal van de organisatie!” Je gedrag als manager of directeur is namelijk van grote invloed op de omgeving. Directeuren en topmanagers van succesvolle organisaties zijn dagelijks bezig met het verhogen van de effectiviteit. Hierbij hoort vanzelfsprekend ook de investering in persoonlijke effectiviteit. Menselijk kapitaal dus! Een goede managementtraining kan bijdragen aan de groei van mens en organisatie!

Managementtraining methode

In onze managementtrainingen werken wij methodisch en procesmatig waarbij persoonlijke effectiviteit centraal staat! Onze managementtrainingen staan voor meer succes met minder inspanning! Hoe? Als gedrag en de werkomgeving meer met elkaar in overeenstemming worden gebracht, dan leidt dit tot meer werkplezier en een beter resultaat. Interesse gewekt of wilt u meer weten over onze managementtraining? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier. Zie ook onze tarieven.