MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Managementtraining

Managementtraining: Niet voor niets wordt er gezegd: “Personeel is het daadwerkelijk kapitaal van de organisatie!” Je gedrag als manager of directeur is namelijk van grote invloed op de omgeving. Directeuren en topmanagers van succesvolle organisaties zijn dagelijks bezig met het verhogen van de effectiviteit. Hierbij hoort vanzelfsprekend ook de investering in persoonlijke effectiviteit. Menselijk kapitaal dus! Vraag vrijblijvend informatie aan.

Managementtraining

Veel directeuren en managers herkennen dat hun (arbeids)potentieel mogelijk nog veel beter benut kan worden. Remmende factoren van optimale benutting zijn het onderschatten en onderkennen van de eigen gedragsrisico’s. In onze managementtrainingen werk je aan herkennen en erkennen van gedragsrisico’s en talenten en het verbeteren van performance. MoreProfit trainingen zorgen voor een betere balans tussen werkplezier en organisatiedoelstellingen.

Methode

Wij methodisch en procesmatig waarbij persoonlijke effectiviteit centraal staat! Het onderkennen gedragsrisico’s en talenten. Met onze trainingen kiest u voor meer succes met minder inspanning!

Managementtraining

Tijdens onze managementtraining werkt u praktijk- en resultaatgericht aan uw verdere (door)groei als manager en leider. Meer weten over managementtraining vraag vrijblijvend informatie aan? Bekijk ook onze tarieven.