MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Managementtraining

Managementtraining: Niet voor niets wordt er gezegd: “Personeel is het daadwerkelijk kapitaal van de organisatie!” Individuele performance is de kapitale bijdrage aan de organisatie. Je gedrag als manager of directeur is van grote invloed op de omgeving. Directeuren en topmanagers van succesvolle organisaties zijn dagelijks bezig met het verhogen van de effectiviteit. Hierbij hoort vanzelfsprekend ook de investering in persoonlijke effectiviteit. Menselijk kapitaal dus!

Managementtraining

Veel directeuren en managers herkennen dat hun (arbeids) potentieel mogelijk nog veel beter benut kan worden. Remmende factoren van optimale benutting zijn het onderschatten en onderkennen van de eigen gedragsrisico’s. Een managementtraining kan bijdragen aan het herkennen en erkennen van de eigen gedragsrisico’s en talenten en draagt direct bij aan het verbeteren van de eigen performance.

Methode

In onze managementtraining werken wij methodisch en procesmatig waarbij persoonlijke effectiviteit van menselijk kapitaal centraal staat! Het onderkennen van uw gedragsrisico’s en herken uw talenten. Kies voor meer succes met minder inspanning.

Managementtraining

Met onze managementtraining werkt u praktijk- en resultaatgericht aan uw verdere doorgroei als manager en leider. MoreProfit haal(t) meer rendement uit gedrag! Meer weten over managementtraining? Bel ons voor het trainen van uw management. Bekijk ook onze tarieven.