MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Management performance

Leiderschapstraining. Haal meer uit gedrag! Wij bieden beleidsmakers en leidinggevenden hoogwaardige managementtraining, leiderschapstraining en -coaching. Wij helpen om tot de juiste afstemming als het gaat om talenten en valkuilen versus de professionele rolvervulling. Het gedrag van de manager en dat van zijn directe werkomgeving staat in onze trainingen centraal. Vanuit een zakelijk “no nonsens” mentaliteit, zorgen dat; motivatie en betrokkenheid zich vertaalt in resultaatverbetering! Nieuwsgierigheid gewekt?

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? 
Vul dan uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

Leiderschapstraining

Succesvolle managers ervaren in hun werkveld minimaal reacties van weerstand. Wat doen zij anders? Als manager wilt u te allen tijde succesvol zijn en controle houden op het totale werkveld. Medewerkersgedrag is voor een groot deel bepalend voor het succes van de organisatie. Het gedrag van de medewerkers behoort loyaal te zijn aan de werkomgeving. Als het gedrag en professionele rol te ver van elkaar komen te staan, ontstaat er een onnodig spanningsveld resulterend in een reactie van weerstand. Deze uiting van weerstand heeft zijn directe weerslag op de organisatie en kan een onnodig verlies van continuïteit en resultaat veroorzaken. Samengevat: professioneel management is noodzakelijk om betrokkenheid en motivatie binnen een team te behouden of te bevorderen.

Training leiderschap:

Verbeter uw managementstijl, voorkom onnodige weerstand en laat uw eigen gedrag onderdeel zijn van het succes! Interesse gewekt of wilt u meer weten over het onze leiderschapstraining en leidinggeven? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier. Zie ook onze tarieven.