MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Leiderschap en topprestaties leveren

Coaching staat voor leren en ontwikkelen. De kern van coachen is feedback geven op houding en gedrag en de effecten van communiceren en handelen. De prestaties van een directeur zijn te vergelijken met die van een topsporter. Is uw gedrag effectief en efficiënt genoeg om duurzaam te presteren? Ooit een sporter gezien die topprestaties leverde zonder een goede coach? Topprestaties worden gemakkelijker bereikt met goede begeleiding!

Onder frequente druk presteren is de meeste directeuren niet vreemd. Soms komt de druk van buiten, maar veelal is het de reflectie van uzelf op de situatie. Coaching is een manier om hier (nog) beter mee om te leren gaan. Verhoog de performance door uw gedrag te leren kennen, herkennen en erkennen. Veel directeuren zijn namelijk op zoek naar verbetering en vooruitgang van die laatste paar missende procenten. MoreProfit coaching voor directeuren kan ook u ook helpen uw de effectiviteit en efficiëntie van uw presteren te optimaliseren.

Wilt u als directeur of ondernemer feedback op niveau ontvangen? Laat werkdruk of hectiek nooit de remmende factor zijn van  persoonlijke of organisatie ontwikkeling. Uw persoonlijke vraagstukken in vertrouwen bespreken. Het excuus werkdruk is een onverstandig excuus voor het nalaten van bezinning en reflectie. Priorteer uw eigen ontwikkeling en het versterken van uw eigen positie in de organisatie. Uw gedrag heeft namelijk een grote invloed op het succes van de totale organisatie. In Nederland laat ongeveer 20% van de directeuren zich al frequent coachen om zichzelf verder te verder te ontwikkeling.

Heeft u een vraag of wilt u kennismaken met onze coach