MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Coachen verkoper, verkopers of verkoopteam

Laat uw verkoper, verkopers of verkoopteam coachen. Verkopen is een vak dat vraagt om topprestaties van uw verkoper of verkoopteam. Blijf voorop lopen met verkoop coaching van MoreProfit. De nieuwste inzichten over verkoopgedrag en verkoopvaardigheden die echt bijdragen aan meetbare en aantoonbare resultaatverbetering. Start nu met het ontwikkel van uw verkoopteam en kies voor meer resultaat!

Eerst een assessment

Alvorens te starten met coaching is het goed een assessment in te zetten. Een assessment geeft u vooraf een objectief beeld van de ontwikkelpunten. Assessment v.a. € 295,--

Vraag nu informatie aan

Vul uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

Coachen verkoper, verkoopteam of verkoopteam

Onze coaching richt zich op gedrag en vaardigheden van de verkoper of het verkoopteam. Het coachen van verkopers is het ontwikkelen van verkoopkennis, -vaardigheden en -gedrag in de praktijk. Indien noodzakelijk of gewenst kunnen meereisdagen worden ingezet. De krijgt de verkoper direct feedback op zijn verkoopgesprek na afronding van elk klantbezoek. Deze feedback kan de verkoper gelijk meenemen naar het volgende bezoek enzovoort. Leren en ontwikkelen in de praktijk laat op deze manier een snelle opwaartse curve zien.

  • Meer motivatie
  • Meer betrokkenheid
  • Meer zelfstandigheid
  • Meer verantwoordelijkheid
  • Meer verkoopresultaat

Coachen verkoper, verkopers of verkoopteam

De inzet van coachen in de praktijk biedt ook nog een bijkomend praktisch voordeel voor de organisatie. Niemand wordt van zijn werk gehouden en de verkopen gaan gewoon door. De organisatie mist dus niet een aantal dagen haar verkoopteam omdat zij in een training zit. Interesse gewekt of wilt u meer weten over het coachen van uw verkoper of verkopers? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier. Zie ook onze tarieven.