MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Coachen op leiderschap

Coaching staat voor leren en ontwikkelen. De kern van coachen is feedback geven op houding en gedrag en de effecten van communiceren en handelen. De prestaties van een directeur zijn te vergelijken met die van een topsporter. Zijn uw leiderschapskwaliteiten effectief en efficiënt genoeg om duurzaam top prestaties te leveren?

Leiderschap en het ervaren werkdruk

Onder frequente druk presteren is de meeste directeuren niet vreemd. Soms komt de druk van buiten, maar veelal is het de reflectie van uzelf op de situatie. Coaching is een manier om hier (nog) beter mee om te leren gaan. Verbeter uw leiderschap door uw gedrag te leren kennen, herkennen en erkennen. Bent u op zoek naar verbetering en vooruitgang van die laatste paar missende procenten. MoreProfit coaching voor directeuren kan ook u ook helpen uw de effectiviteit en efficiëntie van uw leiderschap te optimaliseren.

Feedback ontvangen op uw leiderschap

Wilt u als directeur of ondernemer feedback op niveau ontvangen over uw leiderschap? Laat werkdruk of hectiek nooit de remmende factor zijn van  persoonlijke of organisatie ontwikkeling. Uw persoonlijke vraagstukken in vertrouwen bespreken. Het excuus werkdruk is een onverstandig excuus voor het nalaten van bezinning en reflectie. Priorteer uw eigen ontwikkeling en het versterken van uw eigen positie in de organisatie. Uw gedrag heeft namelijk een grote invloed op het succes van de totale organisatie. In Nederland laat ongeveer 20% van de directeuren zich al frequent coachen om zichzelf verder te verder te ontwikkeling.

Heeft u een vraag over leiderschap of wilt u kennismaken met onze coach