MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Coachen manager, management of managementteam

Coachen van managers of managementteams. Als manager worden hoge eisen aan je gesteld. Je bent de verbindende factor tussen het beleid en de werkvloer. Goed leiderschap is het faciliteren van een optimaal haalbaar teamresultaat.

Eerst een assessment

Alvorens te starten met coaching is het goed een assessment in te zetten. Een assessment geeft u vooraf een objectief beeld van leer- en ontwikkelpunten. Assessment v.a. € 395,--

Meer nu informatie aan

Vul uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

Coachen manager, management of managementteam

Coachen van managers. Succesvolle managers ervaren in hun werkveld minimaal reacties van weerstand. Wat doen zij anders? Als manager wilt u te allen tijde succesvol zijn en controle houden op het totale werkveld. Medewerkersgedrag is voor een groot deel bepalend voor het succes van de organisatie. Het gedrag van de medewerkers behoort loyaal te zijn aan de werkomgeving. Als het gedrag en professionele rol te ver van elkaar komen te staan, ontstaat er een onnodig spanningsveld resulterend in een reactie van weerstand. Deze uiting van weerstand heeft zijn directe weerslag op de organisatie en kan een onnodig verlies van continuïteit en resultaat veroorzaken. Kies voor goed leiderschap! Hoe dragen wij bij aan uw oplossing?  Interesse gewekt en wilt u meer weten over het coachen van uw manager of management? Vul dan even het contactformulier in. Zie ook onze tarieven.