MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Coachen medewerker, coaching medewerker functioneren disfunctioneren

Coachen: Op zoek naar een coach? Heeft u behoefte aan feedback van een vertrouwelijke gesprekspartner betreffende functioneren of disfunctioneren? Zoekt u een sparringpartner die uw vragen en behoeften reflecteert en waar nodig met u meedenkt? Een coach die u laat zien waar (uw) talenten en valkuilen liggen in relatie tot werkplezier en organisatiebelangen. Leren en ontwikkelen door de inzet van coaching.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen?
Vul dan uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

Coachen, coach

Attitude  is voor een groot deel bepalend voor het succes van de organisatie. Gedrag en houding behoort in overeenstemming te zijn met de werkomgeving. Als het gedrag en de functie te ver van elkaar komen te staan, kan er een reactie van weerstand ontstaan. Deze uiting van weerstand heeft veelal zijn directe weerslag op de functionaris en de organisatie en kan een onnodig verlies van continuïteit en resultaat veroorzaken.

Coaching

MoreProfit werkt met  eenvoudige stappen om gedrag en houding te reflecteren: kennen, herkennen en erkennen van het communiceren en handelen in relatie tot gewenste en noodzakelijke verbeterpunten.

    • Profielanalysetest: De testuitslag geeft inzicht in talenten en valkuilen.
    • Ontwikkelrichting: Het uitwerken van gewenste verbeterpunten.
    • Bewustwording: Het kennen, herkennen en erkennen van gedrag en verbeterpunten.
    • Leerplan: Het SMART uitwerken van de leer- en ontwikkelpunten.
    • Borgen: De leer- en ontwikkelpunten koppelen aan voortgangsgesprekken of supervisie.

Onze rol

Onze coaches zijn gereedschappen om mensen te ontwikkelen en doelstellingen bereikbaar te maken. Wij kunnen vanuit een onafhankelijke positie objectief adviseren, en daar waar nodig aanzetten tot leren en ontwikkelen. Wij werken aan acceptatie en motivatie en we stimuleren zelfstandigheid en zelfredzaamheid van individuen en organisaties. Interesse gewekt? Wilt u meer weten over de ontwikkelkansen en onze coaching mogelijkheden? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier. Zie ook onze tarieven.