MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Coachen medewerker - werknemer

Bent u opzoek naar een coach. Heeft u behoefte aan feedback van een vertrouwelijke gesprekspartner betreffende functioneren of disfunctioneren? Onze coaching is een gestructureerd en doelgericht proces, waarbij de coach de gecoachte aanzet tot effectief en efficiënt functioneren. MoreProfit heeft een passend antwoord op al uw functionerings-, door-, en uitstroomvraagstukken. 

Eerst een assessment

Alvorens te starten met coaching is het goed een assessment in te zetten. Een assessment geeft u vooraf een objectief beeld van de ontwikkelpunten. Assessment v.a. € 295,--

Vraag nu informatie aan.

Vul uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

Coaching Stappen

MoreProfit werkt met  eenvoudige stappen om te reflecteren: kennen, herkennen en erkennen van gedrag in relatie tot de werkomgeving en organisatiedoelstellingen.

   • Kennen: wat is gedrag?
   • Herkennen: wat doet mijn gedrag?
   • Erkennen: waar is mijn gedrag (in)competent?
   • Actie: SMART uitvoering geven aan leren en ontwikkelen
   • Borgen: leerpunten koppelen aan evaluatiegesprekken

Onze rol

Onze coaches zijn gereedschappen om mensen te ontwikkelen en doelstellingen bereikbaar te maken. Wij kunnen vanuit een onafhankelijke positie objectief adviseren, en daar waar nodig aanzetten tot leren en ontwikkelen. Wij werken aan acceptatie en motivatie en we stimuleren zelfstandigheid en zelfredzaamheid van individuen en organisaties. Interesse gewekt? Wilt u meer weten over de ontwikkelkansen en onze coaching mogelijkheden? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier. Zie ook onze tarieven.