MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Assessment verkoper - accountmanager

Een assessment bij een verkoper of accountmanager afnemen? Het gedrag van de verkoper moet vanzelfsprekend aansluiten op de werkomgeving en verkoopdoelstellingen. Alleen met de juiste match tussen verkoper en werkomgeving is het namelijk mogelijk om maximale verkoopresultaten te bereiken. Vraag daarom nu een e-assessment aan en krijg snel en eenvoudig inzicht of de verkoper over de gewenste verkooptalenten beschikt.

Prijs

De prijzen van onze assessments /competentietesten: v.a. € 295,--

Vraag een e-assessment aan.

Vul uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

Testen / e-assessment verkoper / accountmanager

Om te komen tot een juiste afstemming hanteert MoreProfit de volgende vier verkooptypes. Welk verkooptype past het beste bij uw producten, diensten en organisatie? De vier verkooptypes en onze verkoopcompetenties zijn gebaseerd op de valide uitgangspunten van, HEXACO en het FiveFactorModel. MoreProfit biedt u selectieondersteuning aan, dat subjectief oordelen voorkomt en bijdraagt aan meer objectieve besluitvorming.

New business sales

Talentvol in uitbreiding

Verkooptraining

Consulting Sales

Talentvol in processen

Verkooptraining

Relation sales

Talentvol in relatiebeheer

Verkooptraining

Product sales

Talentvol in toepassingen

Verkooptraining

Assessment sollicitant

MoreProfit wordt door klanten gezien als een uitstekende dienstverlening om de eigen waarneming objectief te laten toetsen en de kans op mismatches sterk te reduceren. Wilt u een verkoper, accountmanager of salesmanager een assessment / competentietest laten doen? Interesse gewekt of wilt u meer weten over ons assessment / competentietest voor uw verkoper of accountmanager? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier.