MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Assessment verkoper - accountmanager

Wilt u een assessment / competentietest bij een verkoper of accountmanager afnemen. Het gedrag van de verkoper en de werkomgeving dienen zo goed mogelijk op elkaar te zijn afgestemd om maximaal verkoopresultaat te kunnen bereiken. Voorkom de kans op een mismatch en krijg inzicht in het verkooptalent.

Meer informatie

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? 
Vul dan uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

Testen - assessment verkoper / accountmanager

Om te komen tot een juiste afstemming hanteert MoreProfit de volgende vier verkooptypes. Welk verkooptype past het beste bij uw producten, diensten en organisatie? De vier verkooptypes en onze verkoopcompetenties zijn gebaseerd op de valide uitgangspunten van, HEXACO en het FiveFactorModel. MoreProfit biedt u selectieondersteuning aan, dat subjectief oordelen voorkomt en bijdraagt aan meer objectieve besluitvorming.

New business sales

Talentvol in uitbreiding

Verkooptraining

Consulting Sales

Talentvol in processen

Verkooptraining

Relation sales

Talentvol in relatiebeheer

Verkooptraining

Product sales

Talentvol in toepassingen

Verkooptraining

Assessment sollicitant

MoreProfit wordt door klanten gezien als een uitstekende dienstverlening om de eigen waarneming objectief te laten toetsen en de kans op mismatches sterk te reduceren. Wilt u een verkoper, accountmanager of salesmanager een competentietest / assessment laten doen? Interesse gewekt of wilt u meer weten over ons assessment / competentietest voor uw verkoper of accountmanager? Laat uw contactgegevens achter in het contactformulier. Zie ook onze tarieven.