MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

CRM-App

SalesProf is de CRM-App voor sales. Verkoopgesprekken zijn een belangrijke bron van markt- en verkoopinformatie. Daarom is verwerken van CRM-administratie ook frequent een topic op de agenda van verkooporganisaties. Download nu gratis de CRM-App.


Download gratis de CRM-App

Gespreksinhoud meten

De CRM-App van SalesProf meet de efficiëntie en effectiviteit van het verkoopgesprekken en het salesproces. De inhoud van verkoopgesprekken en bezoekverslagen worden met de CRM-App van SalesProf.app direct kwalitatief en kwantitatief meetbaar. De informatie uit de CRM-App wordt omgezet in meetbare data. Met deze data kan ieder organisatie op eenvoudige wijze de slagkracht van zijn verkoopteam verbeteren.

CRM-administratie

Weg met die administratieve last van CRM-administratie. SalesProf.app is de applicatie waarmee verkopers in minder dan twee minuten altijd een correct en volledig administratie verwerken. Tijd is dus geen excuus meer om niet te rapporteren.

SalesProf

SalesProf is ‘de CRM-App!’ waarmee de verkopers altijd correct en volledig hun CRM-administratie verwerken. Verkopers worden blij van het gebruikersgemak van SalesProf.app. Daarnaast kunnen  directeuren met de data uit de CRM-App hun beslissingen altijd goed onderbouwen. Markttrends en het functioneren van bedrijfsonderdelen worden met SalesProf.app direct zichtbaar en meetbaar.

CRM en Office 365

SalesProf.app is een open API. De CRM-app kan synchroniseren met uw CRM en visa versa. SalesProf.app is eenvoudig te koppelen aan Office 365. Opvolgacties staan gelijk in de agenda's van de verkopers en desgewenst binnendienst.  Kortom de communicatie met interne organisatie kan snel en eenvoudig.

Download gratis de 'CRM-App voor sales'

Nieuwsgierig? Laat je gegevens achter en download de CRM-App nu gratis.