MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Van bezoekverslagen naar winnen van de concurrentie

Bezoekverslag app: Data is niet meer alleen leidend in marketing, maar wordt ook al meer leidend in sales. Het verkoopgesprek is een zeer belangrijke bron van markt- en verkoopinformatie. Onze bezoekverslag-app meet verkooptrends en de efficiëntie en effectiviteit van het verkoopproces en de -gesprekken. Met de data uit onze app versterk je op eenvoudige wijze je verkoopteam en concurrentiepositie. Meet trends in het verkoopproces op meer dan 500 punten. Laat je gegevens achter en download gratis onze app!

Alle bezoekverslagen in een overzichtelijk dashboard

Met SellView beschikt de verkoopdirecteur altijd over relevante cijfers en statistieken. Elk bezoekrapport van de verkoper wordt direct verwerkt in  meetbare verkoopgegevens. Belangrijke informatie over het salesproces en het al dan niet slagen van verkoopgesprekken wordt in een dashboard in grafieken en statistieken meetbaar in beeld gebracht. SellView kan gekoppeld worden aan de moderne CRM-systemen.

Ieder bezoekverslag altijd juist en volledig

Sellview: de app waarmee verkopers razendsnel een goed bezoekverslag maken. Een bezoekverslag compleet en juist invullen kost de verkoper nooit meer dan TWEE MINUTEN tijd. Maak ieder verkoopgesprek van de verkoper direct meetbaar met de app en het dasboard van SellView.

Vergelijken van bezoekrapporten

Probeer de app en vergelijk cijfers en statistieken met elkaar. Zoals verkopers met verkopers. Klanten met klanten. Periodes met periodes. Het dashboard geeft de verkoopdirecteur inzicht in de effectiviteit, efficiëntie en trends van de verkoopgesprekken. Met SellView kun je eenvoudig aan- en bijsturen en het verkoopproces en de verkoopgesprekken verder optimaliseren. Laat je gegevens achter en download gratis onze app!

Met gemak bezoekverslagen maken

Weg met het intikken van ellenlange bezoekrapporten. Sterker, de verkoper hoeft helemáál geen tekst meer in te typen in tekstvelden die geen meetbare informatie overleveren! De verkoper wordt geleid langs slim opgestelde vragenpaden en krijgt slechts vragen die er voor dat betreffende verkoopgesprek toe doen. Het systeem is namelijk adaptief en het antwoord bepaalt de volgende vraag. De vragenpaden worden voor elke organisatie op maat gemaakt! Slim, efficiënt en vooral meetbare bezoekverslagen maken! Met SELLVIEW software en de app kunt u eenvoudig deze vragen zelfstandig wijzigen en daarmee up to date houden.

Ieder bezoekverslag altijd juiste en volledig

Sellview: de app waarmee verkopers razendsnel een goed bezoekverslag maken. Een bezoekverslag compleet en juist invullen kost de verkoper nooit meer dan TWEE MINUTEN tijd. Maak het verkoopgesprek van de verkoper is direct meetbaar met de app en het dasboard van SellView.

Bezoekverslagen koppelen aan het CRM

De SellView Software biedt een open API waarmee bedrijven de App kunnen koppelen aan hun CRM. Je kunt data automatisch laten invoeren in het CRM systeem. Ook kun je informatie uit het CRM terug laten komen in de App.

Bezoekverslagen koppelen met Office 365 agenda

Ook de opvolgacties die je invoert in de SellView app kunnen automatisch worden geplaatst in de agenda van de accountmanager. Iedere opvolgactie staat vanaf nu  gelijk in de agenda!

Probeer de App nu gratis.

Tarieven

1 - 5 verkopers € 18,00 p/m
6 - 10 verkopers € 16,50 p/m
11-20 verkopers € 14,25 p/m
20 of meer verkopers op aanvraag

Download nu 'de App' voor bezoekverslagen

Sell View is ‘de App!’ waarmee je een altijd goed verkoopbezoekverslag maakt binnen 'TWEE MINUTEN' en beschikt over waardevolle verkoop- en marktinformatie. Vul je gegevens in en download gratis de app.

Naam*
E-mail
Telefoonnummer