MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Van bezoekverslagen naar winnen van de concurrentie

Data is niet meer alleen leidend in marketing, maar wordt ook al meer leidend in sales. Onze bezoekverslag-app meet de efficiëntie en effectiviteit van het verkoopproces en de -gesprekken op meer dan 500 punten. Met deze data versterk je op eenvoudige wijze je sales en concurrentiepositie.

Alle bezoekverslagen in een overzichtelijk dashboard

Met SellView beschikt de verkoopdirecteur altijd over relevante cijfers en statistieken. Elk bezoekrapport van de verkoper wordt direct verwerkt in  meetbare verkoopgegevens. Belangrijke informatie over het salesproces en het al dan niet slagen van verkoopgesprekken wordt in een dashboard in grafieken en statistieken meetbaar in beeld gebracht. SellView kan gekoppeld worden aan de moderne CRM-systemen.

Vergelijken van bezoekrapporten

Vergelijk cijfers en statistieken met elkaar. Zoals verkopers met verkopers. Klanten met klanten. Periodes met periodes. Het dashboard geeft de verkoopdirecteur inzicht in de effectiviteit en efficiëntie van de verkoopgesprekken. Je kunt nóg beter aansturen en bijsturen om het verkoopproces en de verkoopgesprekken verder te verbeteren.

Met gemak bezoekverslagen maken

Weg met het intikken van ellenlange bezoekrapporten. Sterker, de verkoper hoeft helemáál geen tekst meer in te typen in tekstvelden die geen meetbare informatie overleveren! De verkoper wordt geleid langs slim opgestelde vragenpaden en krijgt slechts een aantal meerkeuzevragen die er voor dat betreffende verkoopgesprek werkelijk toe doen. 
De meerkeuzevragen worden voor elke organisatie op maat gemaakt! Slim, efficiënt en vooral meetbare bezoekverslagen maken! Met SELLVIEW software en de app kunt u eenvoudig deze vragen zelfstandig wijzigen en daarmee up to date houden. Ook kunt u kiezen uit diverse soorten meerkeuze vragen als aanvinkvragen, swipe-vragen, datum invoeren, etc.

Ieder bezoekverslag altijd juiste en volledig

Sellview: de app waarmee verkopers razendsnel een goed bezoekverslag maken. Een bezoekverslag compleet en juist invullen kost de verkoper nooit meer dan TWEE MINUTEN tijd. Maak het verkoopgesprek van de verkoper is direct meetbaar met de app en het dasboard van SellView.

Bezoekverslagen koppelen aan het CRM

De SellView Software biedt een open API waarmee bedrijven de App kunnen koppelen aan hun CRM. Je kunt data automatisch laten invoeren in het CRM systeem. Ook kun je informatie uit het CRM terug laten komen in de App.

Bezoekverslagen koppelen met Office 365 agenda

Ook de opvolgacties die je invoert in de SellView app kunnen automatisch worden geplaatst in de agenda van de accountmanager. Iedere opvolgactie staat vanaf nu  gelijk in de agenda!

Probeer de App nu gratis.

Tarieven

1 - 5 verkopers € 18,00 p/m
6 - 10 verkopers € 16,50 p/m
11-20 verkopers € 14,25 p/m
20 of meer verkopers op aanvraag

Download nu 'de App' voor bezoekverslagen

Sell View is ‘de App!’ waarmee je een altijd goed verkoopbezoekverslag maakt binnen 'TWEE MINUTEN' en beschikt over waardevolle verkoop- en marktinformatie. Vul je gegevens in en download gratis de app.

Naam*
E-mail
Telefoonnummer