MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Bezoekverslag verkoper

Sellview: de app waarmee verkopers razendsnel een goed bezoekverslag maken. Een bezoekverslag invullen kost de verkoper gemiddeld niet meer tijd dan 1 minuut en 20 seconden. Maak het verkoopgesprek van de verkoper direct meetbaar met de app en het dasboard van SellView.

Directe informatie

Met SellView beschikt de verkoopdirecteur altijd over relevante cijfers en statistieken. Elk bezoekrapport van de verkoper wordt direct verwerkt in  meetbare verkoopgegevens. Belangrijke informatie over het salesproces en het al dan niet slagen van verkoopgesprekken wordt in een dashboard in grafieken en statistieken meetbaar in beeld gebracht. SellView kan gekoppeld worden aan de moderne CRM-systemen.

Vergelijken van bezoekverslagen

Vergelijk cijfers en statistieken met elkaar. Zoals verkopers met verkopers. Klanten met klanten. Periodes met periodes. Het dashboard geeft de verkoopdirecteur inzicht in de effectiviteit en efficiëntie van de verkoopgesprekken. Je kunt nóg beter aansturen en bijsturen om het verkoopproces en de verkoopgesprekken verder te verbeteren.

Tijdrovende bezoekverslagen

Weg met het intikken van ellenlange bezoekrapporten. Sterker, de verkoper hoeft helemáál geen tekst meer in te typen in tekstvelden die geen meetbare informatie overleveren! De verkoper wordt geleid langs slim opgestelde vragenpaden en krijgt slechts een aantal meerkeuzevragen die er voor dat betreffende verkoopgesprek werkelijk toe doen.

De meerkeuzevragen worden voor elke organisatie op maat gemaakt! Slim, efficiënt en vooral meetbare bezoekverslagen maken! Met SELLVIEW software en de app kunt u eenvoudig deze vragen zelfstandig wijzigen en daarmee up to date houden. Ook kunt u kiezen uit diverse soorten meerkeuze vragen als aanvinkvragen, swipe-vragen, datum invoeren, etc.

Verbeteren je (verkoop)organisatie met sell View. Lees wat je met BIG DATA kan doen!

Kies een SellView pakket

Probeer SELLVIEW 2 maanden gratis.
Tarieven

1 - 5 verkopers € 18,00 p/m
6 - 10 verkopers € 16,50 p/m
11-20 verkopers € 14,25 p/m
20 of meer verkopers op aanvraag

Vraag nu aan, klik hier!

MoreProfit is een partner van © SellView