MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

APP VOOR SALES

SalesProf is de bezoekverslag app voor sales. Verkoopgesprekken en bezoekverslagen zijn een belangrijke bron van markt- en verkoopinformatie. Het maken van bezoekverslagen is dan ook frequent een topic op de agenda van verkooporganisaties. Download nu gratis de SalesProf app.


Download nu gratis

Gespreksinhoud meten

De bezoekverslag app van SalesProf meet de efficiëntie en effectiviteit van het verkoopgespreken en het -proces. De inhoud van verkoopgesprekken en bezoekverslagen worden met de app van SalesProf direct kwalitatief en kwantitatief meetbaar. De inhoud wordt omgezet in meetbare data. Met deze data kan ieder organisatie op eenvoudige wijze de slagkracht van zijn verkoopteam verbeteren.

 

Bezoekverslagen maken

Weg met die administratieve last van bezoekrapporten. SalesProf is de applicatie waarmee verkopers in minder dan twee minuten altijd een correct en volledig bezoekverslag maken. Tijd is dus geen excuus meer om niet te rapporteren.

SalesProf

SalesProf is ‘de App!’ waarmee de verkopers altijd correct en volledig verkoopbezoekverslag maken. Verkopers worden blij van het gebruikersgemak van SalesProf. Met de het dasboard van SalesProf kunnen directeuren hun beslissingen altijd goed calculeren en onderbouwen. Markttrends en het functioneren van bedrijfsonderdelen worden met SalesProf direct zichtbaar en meetbaar.

CRM en Office 365

SalesProf is een open API. De SalesProf app kan synchroniseren met uw CRM en visa versa. SalesProf is ook eenvoudig te koppelen aan Office 365. Opvolgacties staan desgewenst gelijk in de agenda van de binnendienst. Ook kunnen bezoekverslagen direct vanuit de app worden gemaild. Kortom de communicatie met de binnendienst kan snel en eenvoudig.

Download gratis de 'app voor sales'

Nieuwsgierig? Laat je gegevens achter en download de app nu gratis.

Sales app, app voor sales, sales app voor verkopers, sales app voor accountmanagers, app voor bezoekverslagen, app voor bezoekrapporten, app bezoekverslag, bezoekverslag app, www.salesprof.app