MoreProfit haal(t) meer resultaat uit gedrag!

Acquisitietraining

Acquisitietraining voor verkopers. Acquisitie is een belangrijk onderdeel in sales. Het is de levensader van elk bedrijf. Klanten en producten hebben immers niet het eeuwige leven.

In onze acquisitietraining zijn er verschillende aspecten van acquisitie waaraan wordt gewerkt. Natuurlijk het acquireren en werven van nieuwe klanten. De verkopers krijgen tijdens de acquisitietraining een goed beeld van hun eigen commerciële kennis en vaardigheden. De verkopers worden getraind in hoe succesvol hun bedrijf en producten te presenteren.

Informatie aanvragen

Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen over onze acquisitietraining? 
Vul dan uw contactgegevens in.
Wij zullen per email binnen 48 uur op uw vraag reageren.

 

Inhoud acquisitietraining

Vanzelfsprekend wordt er tijdens de acquisitietraining ook gewerkt aan effectieve vraagtechnieken. Het achterhalen van koopmotieven en voorkomen van klantdiscussies en bezwaren. Belangrijke onderdelen die worden behandelt tijdens de training acquisitie:

Acquisitietraining

Succesvol acquireren
Maken van afspraken
Achterhalen van koopmotieven
Tips en valkuilen bij het bellen
Voorkomen van bezwaren

Samenvatting acquisitietraining

Onze training acquisitie draagt bij aan het succesvol uitbreiden van uw kantportefeuille. Heeft u een vraag of wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen? 
Vul dan uw contactgegevens in.

 

Acquisitietraining voor verkopers. Acquisitietraining voor sales. Acquisitietraining voor vertegenwoordigers. Acquisitietraining voor accountmanagers. Training acquisitie sales.