Skip to main content

Verkooptraining op locatie of incompany

Bent u er klaar voor om de verborgen geheimen achter de kunst van succesvol verkopen te ontdekken? Wilt u inzicht krijgen in het proces achter verkoopsucces? Laat ons u dan begeleiden door iemand uit de praktijk! Tijdens onze trainingen worden specifieke geheimen onthuld die uw verkoopvaardigheden naar een hoger niveau tillen. Deze trainingen worden zowel klassikaal gegeven als op locatie, zodat u de keuze heeft die het beste bij u past. Om ervoor te zorgen dat elke cursist tijdens de klassikale accountmanagement sales training de optimale aandacht krijgt, hanteren we een maximum van 7 cursisten per training.

Profiteer van 20 jaar ervaring in sales training

MoreProfit is een vooraanstaande Nederlandse trainingsorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring in het verzorgen van sales trainingen voor honderden cursisten. Met een achtergrond in business-to-business en een schat aan ervaring binnen nationale en internationale bedrijven, hebben we bij MoreProfit een unieke en succesvolle formule ontwikkeld voor adviserend verkopen. Onze formule combineert 8 bewezen verkooptechnieken die keer op keer resultaten opleveren.

Effectieve verkooptechnieken

Verkopen is een vak apart. Onze sales trainingen zijn gebaseerd op eigen ervaringen en kennis van experts op het gebied van:

 • SPIN Sales Training
 • Bitsing
 • Hexaco Gedragsmodel
 • Sales Management Training
 • Salesproces

Wat kunt u verwachten van onze sales training?

Naast het onthullen van de geheime verkooptechnieken, behandelen onze sales trainingen ook diverse standaard onderwerpen, zoals:

 • Koude en warme acquisitie
 • Opbouwen en afronden van gesprekken
 • Voeren van krachtige telefoongesprekken
 • Up-selling en cross-selling
 • Productpresentatie
 • Werving van nieuwe klanten
 • Het verkoopproces
 • Het opstellen van perfecte offertes
 • Verbaal en non-verbaal spiegelen
 • Het verkrijgen van toezeggingen van potentiële klanten
 • Het gebruik van verschillende verkooptechnieken
 • Unique Selling Points (USP’s)
 • Het inzetten van de juiste triggers om de interesse van klanten en prospects te wekken

MoreProfit gaat verder dan incompany of verkooptrainingen op locatie

Onze sales trainingen gaan verder dan de standaard onderwerpen. Bij MoreProfit worden u en uw verkoopmedewerkers getraind tot échte succesvolle verkopers, zowel in theorie als in de praktijk. We gaan een stap verder dan andere sales trainingen door de mogelijkheid te bieden om de verbeteringen in prestaties toe te passen en te meten.

Vragen over sales trainingen?

Wilt u meer weten over onze sales trainingen? Klik hier om een terugbelverzoek achter te laten.

Sleutelwoorden: sales trainingen, verkoper, accountmanagement, verkooptechnieken, verkooptraining, offertes, verkoopproces, potentiële klanten, cross-selling, up-selling, trainingsorganisatie, sales management, DMU, nieuwe klanten, sales training

| MoreProfit | info@more-profit | +31(0)36-5226463 | Gildenveld 12b 3892 DG Zeewolde |